Hír

Muri Enikő weboldala "Az Év Honlapja" 2012 verseny különdíjasa

Muri Enikő hivatalos weboldala a "Művészek, közszereplők" kategóriában különdíjat nyert "Az Év Honlapja" 2012-es versenyében.

A Magyar Marketing Szövetség által szervezett megmérettetés nyerteseit 2012. november 26-án hirdették ki. Muri Enikő díjnyertes site-járól az alábbi értékelést tették közzé:

Mire vagyunk kíváncsiak ha egy zenész honlapjára ellátogatunk? Hírekre, képekre, fellépésekre, újdonságokra és legfőképpen a zenéjére. Muri Enikő honlapja példamutató módon segíti az odalátogatóknak mindezek bemutatását. Nagyon jó példa annak bemutatására, hogyan lehet igényes formában megmutatni, hogyan kell zenét eladni. A művésznő honlapjáról egy kattintással juthatunk el az általunk kiválasztott zenebeszerzési forrásra, legyen szó akár klasszikus CD formátumról a bookline, alexandra, stb. kínálatából vagy digitális tartalomként való letöltésére a Deezer, az iTunes vagy épp a Songo zenegalériákból.

Köszönjük a szakmai zsűri által odaítélt díjat, csakúgy, mint a közönségszavazáson részt vevők voksait, hisz Enikő weboldala ott is kategóriája legjobbjaként zárta a versenyt.

Enikő kedvencei


Hallgasd Enikőt!

Hallgasd meg vagy töltsd le Muri Enikő dalait, nézd meg videoklipjeit!


Aktuális album